Utolsó kommentek

Dr. Eleanor Pitthy-Palkho dr. művei

Helyszín Dr. Eleanor Pitthy-Palkho dr. filoszemológus költői és demokratikus europeer vénájának felvágásához

A Nagy Októberi Forradalom

2012.10.19. 06:06 | Dr. Eleanor Pitty-Palkho dr. | 4 komment

A priori immanensen predikáljuk, hogy ab ovo 56 éve, 56-ban már volt ilyen és az igenis szocialista forradalom volt! Kisebb tévedések ugyan történtek, argumentum ad ignorantiam: A szovjet elvtársak természetesen a felbukkanó Horthy-faszistákra akartak lövöldözni és Imrét tényleg rehabilitálni akartuk, azért akasztottuk fel.
De most ismét forradalmi a helyzet, mert az IMF-csapatok nem tudják bevenni Budapestet!!
Imre, te mit tennél? A Zorbán már most géppuskával kényszeríti a tömegeket, hogy karlendítsenek neki október 23-án! Az meg nem lehet, hogy többen csápoljanak a gumicsizmás, koronaúsztató focista cigánynak, mint az IMF kijelöltjének!  Igen, igen, Magyarország! Bajnai Gordonnak, a világhírű technokrata, független MSZP-s volt miniszterelnöknek kell az Egy Millárd a Sajtszabadságért, a Milliárdnak pedig kellenek a libák a munkásmozgalmi hibák kijavításának nemzetközileg és Mrs. Clintonné által is elismert, europeer szakértője.
A baloldalnak most erőt kell felmutatnia a bankok és a demokrácia érdekében!  Csak az IMF mentheti meg Magyarországot a feudális Horthy-faszizmustól, amelyben az alsófelcsúti Victator "ius primae noctis"-ként tiporja lábbal a sajtok szabadságát!
 
Vagyoni helyzetéből eredendően is szociálisan módfelett érzékeny technokrata, szépfiú Bajnai Gordonunk (juj, de szépen tud pislogni az a cuki fiú!!) remélhetőleg majd forradalmian gyújtó hangú felhívást fog intézni a Köztársaság védelmében, Budapest végre lángolni fog, a kétharmadot meg elzavarjuk mint a pintyet.  Joggal reméljük tehát, hogy ez a pártoskodástól mentes, visszafogott szakértői elemzés végre visszaállítja majd jogos álmainkat és a haladást teljesen Horthy-fasizálódott náci országunkban, ahol éjjel-nappal folyik a liberális értelmiség Dunába lövése a fidesznácik és magyargárdisták titkos együttműködésével karöltve.


Ugyanakkor nagyon egyetértek szeretett Gyurcsány Ferencünkkel,  világhírű  független MSZP-s volt miniszterelnökkel - aki vagyoni helyzetéből eredendően is szociálisan nagyon érzékeny - miszerint  Bajnai Gordonnak nagyon nem kellene beszédet mondani a Milliárd rendezvényén, hanem valahol egészen máshol kellene szólnia. Sőt nem is azt kellene mondania, amit mondani akar, hanem valami egészen mást.  Ezért támogassuk Gyurcsány Ferencet abban, hogy ő nem fogja meghallgatni Bajnai Gordon gyújtó hangú technokrata beszédét, Gyurcsány Ferenc ugyanis nem fog elmenni az egy Milliárdhoz és másnak sem ajánlja ezt, mert nekik egészen más dolguk lesz  október 23-án. Mivel szép időt jósol a felcsúti parasztviktátor kézivezérelt Meteorológiai Szolgálata, tehát műveljük kiskertjeinket!  Már  Jean-Jacques Rousseau is megmondta, hogy vissza a természethez, ő pedig nagyon fel volt világosodva.  Node a Demokratikus Koalíció két fontos politikusa szerencsére mégis csak azt nyilatkozta, hogy ők el fognak menni a Milliárdosokhoz.  Persze lehet, hogy mégsem mennek, de ha esetleg nem mennének, akkor csakis azért nem mennek, mert más dolguk akad majd a szép időben és semmiképp  sem azért nem mennek majd, mert Gyurcsány Ferenc azt mondta, hogy ne menjenek. A demokratikus baloldalon (ellentétben az alacsony termetű Viktátorral, akinél sokkal magasabb Gyurcsány Ferenc!!)  nem tekintélyelvű vezérek mondják meg a demokratáknak, hogy mit kell gondolni és hova kell menni a demokráciát védeni.

Az MSZP-vel viszont még sokkal jobban egyetértek, mert ők nem lesznek ott a Millárd tüntetésén. Mármint csak pártként nem lesznek ott, de vezető politikusaik igenis ott lesznek, ahova minden demokráciát akaró civilnek kutyakötelessége elmenni. Az persze lehet, hogy más dolguk akad, például muszáj lesz Jean-Jacques Rousseau tanácsát követniük, de a párttagság egész nyugodtan mehetne különbuszokkal védelmezni a demokráciát.  Bár az MSZP sajnos mégsem biztosít különbuszokat a Milliárdosoknak (azok ugyanis nemrég csúnyát mondtak az MSZP sikeres szakértői  és szociálisan érzékeny 2002 és 2010 közötti kormányzásáról), de az MSZP-tagok csak menjenek  szépen a Milliárdba és akkor az MSZP lehet, hogy még különbuszokat is fog biztosítani a demokrácia meg a Köztársaság helyreállítása érdekében.

Én a Szolidaritási Mozgalommal és az LMP-vel  is abszolút tökéletesen azonosulni tudok, a Szolidaritási Mozgalommal pedig az abszolútnál is tökéletesebben.  Kornél, a Szolidaritási Mozgalom, önzetlen módon lemondta a saját programját és csatlakozott a Milliárdhoz!  (Juj, de cuki volt a mi kis Kornélunk azzal a baltával a fejében a Kossuth-téren!)  Az viszont igaz, hogy  az MSZP azt mondta, hogy ők inkább  Kornélhoz csatlakoztak volna, de most nem tudnak mihez csatlakozni, mert Kornél csatlakozott. A haladás útjai sajnos rögösek. Omnes viae Budam ducunt, ahogy műveltül mondjuk, és  a pesti aszfalt  tényleg rögös (Örökös főpolgármesterünk, a szép műfogsorú még tudta ezt, azért járt olyan cuki nagy terepjáróval.)

Arra viszont nagyon gondosan ügyeljünk mi, civilek, hogy az LMP az egy párt, a Milliárd pedig egy baloldali civil tömegmozgalom és ezért az LMP csak magánemberként lesz ott a Milliárdban.  Legalábbis a LMP egyrésze  egész biztosan, ugyanis a másik részének még meg kell gondolnia magát.

A Millárd tehát minden Köztársaságért küzdő civil magánszemélyt vár,  de pártokat nem, mert azok pártosan politizálnak.  A pártoskodás pedig nagyon távol áll tőlünk, hiszen Lehet Más a Politika!  A Milliárd pártja (4K!) pont ezért is nem párt még. Szigorúan csak a pártalapítási papírokat adták be a Zorbán fasizmusnak.  Így nem is lesznek pártjelvények a Milliárdban, legfeljebb a párttagok hajtókáján és zászlóin. Erre mindenki nagyon ügyeljen!

Én mindenképp ott leszek a Milliárdban,  kivéve ha vissza kell menni a természethez, ahogy azt már Jean-Jacques Rousseau is megmondta. 

Most pedig következzék népszerű alanyi, tárgyi és possessive (kevésbé művelteknek: birtokos) költészetem legjava:

Ceterum censeo Forr a Dalom! 

Viva Bajnai akit baj na nem meghallgatni!*

Non pasaran Gyurcsány Ferenc!

Állítsuk helyre a jogos álmunkat október 23-án! 

Tolerancia!! Tegyünk a gyűlölet és a rasszizmus ellen, dögöljön meg a cigányhitler Orbántörpe ... lehetőleg máma még!

* Figyeljük meg a vesszők hiányát, amely itt költői eszköz!!

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://eleanor-pitthy-palkho.blog.hu/api/trackback/id/tr764857434

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.10.20. 17:39:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

narmer 2012.10.21. 09:40:38

Bolond beszéd, de nincs benne rendszer.

Dr. Eleanor Pitty-Palkho dr. · http://eleanor-pitthy-palkho.blog.hu/ 2012.10.21. 13:27:35

A beírás a szóbanforgó baloldali pártok, csoportok és személyek megnyilvánulásain alapul, a rendszert tehát ott tessék keresni.
Címkék: politika orbán gyurcsány szatíra bajnai
süti beállítások módosítása