Utolsó kommentek

Dr. Eleanor Pitthy-Palkho dr. művei

Helyszín Dr. Eleanor Pitthy-Palkho dr. filoszemológus költői és demokratikus europeer vénájának felvágásához

Alkotmányozási gondolatok a pesti aszfalton

2011.04.20. 03:17 | Dr. Eleanor Pitty-Palkho dr. | 2 komment

Elbukott.

De az idáig vezető folyamatokat új értelmezési keretbe kell helyezni.
Ergo ab ovo, a 89-es forradalom ellenforradalommá alakulásának mélyebb okait elemezve a demokrácia szűkülő köreit képviselők véleményét jelen momentáris pillanatban oly módon kanalizálhatjuk, hogy a rendszerváltás 1989-ben a termelőeszközöknek és a tőketermelő képességeknek olyan mérvű újraelosztásával párosult, mégpedig szükségszerűen, amilyenre a 80-as évek társadalmában nem volt igény, és amilyenre a magyar történelemben korábban sem volt példa.

Miután a csoportidentitás felvételével az egyén pozitív önképet nyer, a Horthy-rendszerre utaló fogalmisággal operáló tekintélyuralmi rezsim kiépítése során bosszúvágy hajtotta agresszivitással és arroganciával párosul.

Természetesen a köztársaság csak a cselekvő szolidaritás alapjain állhat, ez antropológiai optimizmus.

Az alaptörvény jogi szubjektumait tekintve tételezzük fel, hogy a két szubjektum ugyanaz. Ha viszont a két szubjektum nem ugyanaz, akkor mondani kellene valamit arról, hogy a két entitás miként viszonyul egymáshoz.


Vagyis elbukott.

Összefoglalva: dögöljön meg orbánviktor lehetőleg máma még!

A bejegyzés trackback címe:

https://eleanor-pitthy-palkho.blog.hu/api/trackback/id/tr562841473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Címkék: politika szatíra
süti beállítások módosítása