Utolsó kommentek

Dr. Eleanor Pitthy-Palkho dr. művei

Helyszín Dr. Eleanor Pitthy-Palkho dr. filoszemológus költői és demokratikus europeer vénájának felvágásához

Szociálliberális pártot alapítok

2013.03.18. 21:34 | Dr. Eleanor Pitty-Palkho dr. | 3 komment

Kedves tízmillárd rajongóm!


2013 forradalmi tavaszán, február és március hónapokban az  elnyomó Orbán-faszizmus minden közvéleménykutató által  mért erősödése oly mértéket öltött, hogy mára kétségbevonhatatlanul forradalmi helyzet alakult ki. Ennek a fokozódó helyzetnek oly módon szeretnék az élére állni, hogy hiánypótló baloldali, balliberális és  szociálliberális pártot alapítok.

Elhatározásomhoz az Egymilliárdan a Magyar Sajtószabadságért nevű haladó szervezet március 17-i, nagyszabású (4000 fős!!) kormánybuktató rendezvénye, illetve szeretve tisztelt, valódi köztársasági elnökünknek, Dopeman-nek mai bejelentése adta meg a végső lökést (óh....).  

Mint az köztudott, Dopeman fennkölt irodalmi stílusú porogresszív Elnök Urunk kemény küzdelemben, a szabályok utolsó pillanatban való megváltoztatásával győzött a még sokkal porogresszívabb, dögevő sztálinista Bartos Cs. István  Elnökjelölt Elvtárs ellenében - akit amúgy hajléktalan  mivoltában is üldöz a Zorbán - és ezért Dopeman Elnök Úr rendkívül legitim és tökéletesen hiteles személyiség szememben. Dopeman Elnök Úr mellett szól az is, hogy  amikor nőket akar verni, akkor a testünket üti, még pedig csöcs alatt, bordán, hiszen akkor összeroskadunk és elhallgatunk, így aztán az Elnök Úr végig tudja mondani, amit akar.  Mindezek miatt legszívesebben belelépnék Drágajó  Elnök Úr pártájába.

De! 

A mai napon felismertem, hogy a választópolgároknak jelenleg mindenképp egy teljesen új, nagyon-nagyon eredeti gondolatokat megfogalmazó, baloldali, balliberális és szociálliberális pártra van szüksége ahhoz, hogy  végre-valahára rádöbbenjen mi is lenne jó nekik az erősödő Orbán-faszista diktatúra önkénye helyett. 

Sajnos a

  • Bajnai Gordon Együtt 2014 Választási Pártja
  • Ungár Klára Szabad Emberek Magyarországért Liberális Pártja
  • Karácsony Gergely Párbeszéd Magyarországért Pártja
  • Schiffer András Lehet Más a Politika Pártja
  • Fodor Gábor NoName Liberális Pártja
  • Kuncze Gábor Szabadelvű Polgári Egyesülete
  • a 4K! Párt
  • Bokros Lajos elismert panamista szakértő szabadelvű-konzervatívan liberális pártja
  • a Johnné Rósenblüth Erzsébet elnök, Hörömpöli Kálmán nemzetközi kapcsolattartó és Riethmüller János informatikai referens által fémjelzett, nagymúltú Szabad Demokraták Szövetsége - A Magyar Liberális Párt
  • Dopeman Elnök Úr csírapártja

által nyújtott perspektívák nem elég perspektivikusak.  (Kérem tisztelt és haladó olvasóimat, hogy jelezzék, ha valamelyik  antifaszista politikai erőt esetleg kihagytam! Szerencsére a Pitagórasz-tétel mellett a nagy számokat sem ismerem.)  Az új, forradalmi pártom által nyújott demokratikus  perspektíva az, hogy pártelnök legyek, majd pedig fogjanak velem össze a felsorolt haladó erők (plusz akiket esetleg kihagytam), hiszen egységben az erő.

Biztosíthatok minden demokratikusan haladó érzelmű választópolgárt, hogy a demokratikus, baloldali, balliberális és szociálliberális  és haladó erőket nagyon szívesen  viszem majd győzelemre  2014-ben a kriptohitlerista Orsós Viktátor által egészen biztosan elcsalt választásokon.  Még pedig természetesen 2/3-os győzelemre.  Pogromom az, hogy a demokrácia helyreállítása érdekében  a FideSS-Tákolmányt  rendeletileg hatályon kívül fogom helyezni (feltéve ha legalább kisebbségi kormányt sikerül alakítanom valahogy...  Amint fenntebb is jeleztem, a közvéleménykutatások jelenleg sajnos nem alakulnak kedvezően a haladás és demokrácia elkötelezettjei számára.)

Várom az építő jellegű, konstruktív javaslatokat a programommal kapcsolatban! Pártom neve "Együtt a Szabad Emberek Párbeszédének Magyarországáért 2014 Szociálliberális Párt és Haladó Egylet".  Demokratikus pártunkat én fogom irányítani személyesen, de a bázisdemokrácia jegyében minden belépő az Ügyvivői Testület tagja lesz. 

Ne hagyjuk, hogy a vállaltan horthysta orbáni elnyomó gépezet minden különösebb ok nélkül üldözze a demokráciát! 

Ne hagyjuk, hogy az IMF, EU, ENSZ, Carnagie Endowment, George Soros és Charles Gáti, és persze Jahve, igazi demokráciáért folytatott  harcát a faszista, genetikailag moslékot zabáló magyarok elnyomják a szavazócéduláikkal!

Ne hagyjuk, hogy  a hihetetlenül beképzelt és gőgös többségi magyar társadalom megalapozatlan rosszindulatból semmisítse meg a másként gondolkozókat a Duna-parton,  ezért közös erővel és pávatollal a hátsónkban masírozzunk a bőgatyás orbáni elnyomó gépezet ellen!

 

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://eleanor-pitthy-palkho.blog.hu/api/trackback/id/tr755144025

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szociálliberális pártot alapítok 2013.03.19. 17:00:01

Biztosíthatok minden demokratikusan haladó érzelmű választópolgárt, hogy a demokratikus, baloldali, balliberális és szociálliberális és haladó erőket nagyon szívesen viszem majd győzelemre.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

imsosleepy 2013.05.17. 15:48:44

Úgy érzem, hogy a piros szöveg bizonyos részei random lettek mondatgenerálva. :P
Címkék: politika közélet humor paródia szatíra
süti beállítások módosítása