Utolsó kommentek

Dr. Eleanor Pitthy-Palkho dr. művei

Helyszín Dr. Eleanor Pitthy-Palkho dr. filoszemológus költői és demokratikus europeer vénájának felvágásához

Tra fikatúra... avagy pártomat egy nercbőrért!

2013.05.02. 00:08 | Dr. Eleanor Pitty-Palkho dr. | Szólj hozzá!

A helyzet fokozódásának következtében legfőbb ideje, hogy a bőcsész vasököl is odacsapjon ahová köll, vagyis  bele a Fidesz irtózatosan botrányos, hallatlanul elképesztő trafikmutyijába!   Az  Együtt a Szabad Emberek Párbeszédének Magyarországáért 2014 Szociálliberális Párt és Haladó Egylet nevében, amelynek alapító tagja és főelnöke vagyok és amelynek  még csomóbb a párttagsága, mint Fodor Gábor pártjának (igenis, én is láttam ma vagy 100 ezer belépési nyilatkozatot!), ki kell jelentenem, hogy visszatért a Pártbizottság... Izé, ezt sajnos egy olyan jobboldali konzervatív (nyugalom, most is haladó!) elvtársam már megírta előttem, aki már 1986-ban, 18 éves korában  belülről bomlasztotta a Pártbizottságot.

De sajnos azt is megírta már sok elvtársam előttem, hogy ebben a FideSS-pártállamban ezentúl trafikos kizárólag  csak a FideSS pártkatonája lehet.  Ezért is nem trafikmutyizott  Boor Ádám, Kuncze Gábor Szabadelvű Polgári Egyesületének szervezője, másodállásban Kuncze Gábor Magdolna nevű testvérének élettársa  és ezért kapta telibe a trafikmutyi az MSZP korábbi pénztárnokának, Puch Lászlónak a testvérét és az ő feleségét.

Sajnos azt is megírták már, hogy Parkison törvénye alapján miért ideális sajtótéma ez a trafikmutyi és miért nem az a százmilliárdos mutyi (ex officio exemptus  ama  teoretikus posszibiláció, hogy ha valaminő halvány remény manifesztálódna arra, hogy milliárdokat nem csak szociálliberális erők képesek mutyizni  4-es metróval, löszfalakba vájt alagutakkal avagy felesleges, de  impozáns völgyhídakkal)

De sajnos az objektív, tényfeltáró újságírás Csimborasszóján megírták előttem már azt is, hogy a nőverő fideszes nevelt fia is trafikmutyul.(Horrible dictu Orbán  személyesen beszélt a saját házában a komondorját megvakító  Balogh-gal még képviselőjelölt korában!!)

Ó jaj, de hol van hát még egy bőr, mit végre én nyúzhatnék le? (De nercet, nem rókát!)  Akar valaki esetleg alalelnök lenni az ESZEPMSZPHE-ben, cserébe egy nekem lenyúzott trafikáriért?

Trafik, trafik...  Talán üssem agyon Lázár János közlekedési balesetének döglött lovát? Nem, tényleg valami aktuálisabb és ütősebb kell... ja, a nőverő fideSS... nem Dopeman elnök úr...

Trafik, trafik...

Trafik, trafik...

A fehér elefántra és a Laborc-ügyre pedig gondolni sem szabad!  Trafik, trafik..

A bejegyzés trackback címe:

https://eleanor-pitthy-palkho.blog.hu/api/trackback/id/tr195260602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: politika közélet szatíra
süti beállítások módosítása